MCDONALD'S ALMERE BUITEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 2532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Buiten. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 9:13 Zware tegenvaller! Besteld, een happy meal met Cheeseburger en zonder Augurk....in het doosje zat een Hamburger zonder kaas en met Augurk. Nog het ergste, alles was Koud Koud Koud!! Maar weer kwalitaria de volgende keer....
21 feb 2024 om 7:57 Het eten was koud, verkeerd en niet compleet. Mc is niet bereikbaar en doet dan ook verder niets om het op te lossen. Hopelijk krijgen we ons geld terug via TB.
21 feb 2024 om 6:34 Er zat geen rietje bij mn drinken en de saus zat er ook niet bij. De levertijd was wel mooi in orde.
20 feb 2024 om 20:47 -1 kutzooi geen eten werd geannuleerd zoder bericht
20 feb 2024 om 19:22 Bestelling koud ontvangen en daarnaast miste er een hoop en heb ik verkeerde producten ontvangen. Via thuisbezorgd wel een deel van mijn geld terug gekregen, maar wat een slechte service zeg, MCdonald's is ook telefonisch helemaal niet te bereiken
18 feb 2024 om 20:34 Food was cold, didn’t receive a part of my order. Could not get in contact with the restaurant
17 feb 2024 om 20:30 Vriendelijke bezorger
17 feb 2024 om 19:57 Bestelling wordt vlak voor de bezorging compleet geannuleerd. Echt belachelijk. Ik krijg letterlijk een melding bezorger is onderweg. 2 min voor tijd geannuleerd. Slechte service.
16 feb 2024 om 21:22 Bestelling niet kompleet en lauw.
16 feb 2024 om 12:03 I ordered myself 2 times for 6 nuggets, I only received one pack of chickens
14 feb 2024 om 20:03 Echt de allerlaatste keer dat ik besteld heb eten weer koud en uiteraard wederom niet compleet en dat op de verjaardag van mijn kind die dit graag wilde eten en zijn eten zat er niet bij de Mac Donalds is niet meer wat het ooit was
14 feb 2024 om 5:47 Its very difficult to understand why mac Donald's such a big company always miss items in order..they never send side salads if you order...yesterday spicy nuggets and double pounder was miasing...10eur burger..seal was also open...its a shame..